Schooltijden en opvang

Ochtend: 08.30 uur - 12.00 uur
Middag: 13.15 uur - 15.15 uur
Woensdag: 08.30 uur - 12.15 uur

De school is ‘s ochtends open om 8.15 uur en ‘s middags om 13.00 uur.

De leerlingen van groep 1 en 2 zijn op vrijdag vrij.

De leerlingen van groep 3 gaan alleen vrijdagochtend naar school.

De ochtendpauzes zijn 10.30 - 10.45 uur.

Overblijven/Tussenschoolse opvang (TSO)

De overblijfouders van o.b.s. De Meent verzorgen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de Tussenschoolse Opvang (TSO) voor de kinderen die tussen de middag niet naar huis kunnen.

Hiervoor worden 2 lokalen van de school gebruikt.

Ons doel is om de kinderen een plezierige overblijf te bezorgen en ze even weg te halen uit de sfeer van school. Tijdens de TSO krijgen de kinderen de gelegenheid om onder begeleiding v overblijfkrachten in alle rust te eten, te drinken en hun verhaal te doen. In de tijd die over is kunnen kinderen lekker ontspannen, een spelletje doen of buiten spelen.

Een kind aanmelden voor het overblijven kan via de Schoudercom, mondeling of door te bellen met school

De kosten voor tussenschoolse opvang bedragen € 2,00 per keer.

Buitenschoolse opvang (BSO)

Kinderfeest verzorgt op onze locatie  buitenschoolse opvang. Hiervoor beschikt Kinderfeest over een eigen ruimte in het schoolgebouw. Deze ruimte, is sfeervol ingericht, geeft kinderen een gevoel van veiligheid en is afgestemd op hun leeftijd en belangstelling.

Locatie
Tijdens de opvanguren krijgen de kinderen de gelegenheid om plezier te maken en BSO tijd als vrije tijd te ervaren. Hiervoor zullen voldoende speel- en spelmogelijkheden beschikbaar gesteld worden. De veiligheid van de ruimte is belangrijk en voor de BSO ruimte is een gebruiksvergunning afgegeven. Ook zullen we veel gebruik gaan maken van het schoolplein.

Organisatie
Voor schooltijd zijn kinderen welkom bij Kinderfeest om hun dag rustig te beginnen. Ze mogen tekenen of knutselen, een spelletje spelen of het zelf meegenomen ontbijt eten. Op een met de school afgesproken tijdstip ruimt iedereen zijn spullen op en mogen de kinderen naar buiten om met klasgenootjes te spelen of gaan ze verder de school in. De kinderen uit groep 1 en 2 worden naar hun klas gebracht.

Het is ook mogelijk om na schooltijd op school te blijven bij de naschoolse opvang.

Ook tijdens schoolvakanties is er opvang beschikbaar. E

Telefoon :
Website :